FuelEX

Η μέθοδος του Ιονισμού.


Το FuelEX® είναι ένας πολύ δυνατός και οικονομικός ιονιστής ο οποίος απλά τοποθετείτε στον σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης. Τα πιο εμφανή πλεονεκτήματα μίας τέτοιας κίνησης είναι η μεγάλη οικονομία στα καύσιμα, η μείωση των καυσαερίων του κινητήρα και η αύξηση της ιπποδύναμης.


Το FuelEX® δημιουργεί μαγνητικό πεδίο τροφοδοτούμενο από 2 υπερμαγνήτες οι οποίοι είναι οι πιο ισχυροί και μόνιμοι μαγνήτες που υπάρχουν και άλλα 3 ειδικά υλικά που μόνο το FuelEX® έχει, κάνοντας το προϊόν μας να έχει δεκαπλάσια απόδοση από τις απομιμήσεις. Μόνο έτσι το μαγνητικό πεδίο είναι αρκετά δυνατό για να απελευθερωθούν οι υδρογονάνθρακες κάθε καυσίμου, διαλύοντας τα μόρια και ενισχύοντας έτσι την ενέργειά τους, όταν ενωθούν με οξυγόνο.


Αυτή η μέθοδος επιτρέπει πολύ καλύτερη καύση μίγματος στον κινητήρα. Κατά συνέπεια σας δίνει περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα και ποιότητα καυσίμου. Η τέλεια καύση μίγματος επίσης αυξάνει το όριο ζωής του κινητήρα σας.
http://fuelxx-economy.gr/images/euros.png
Απόδειξη της λειτουργίας και της αποδοτικότητας του FuelXX® είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας, απο οικογένειες μέχρι τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες με στόλους οχημάτων που μας εμπιστεύτηκαν και κέρδισαν.


Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

 1. Τι είναι η συσκευή FuelEX®;H συσκευή FuelEX® είναι στην πραγματικότητα είναι ένας πολύ δυνατός και οικονομικός ιονιστής ο οποίος απλά τοποθετείτε στον σωλήνα τροφοδοσίας καυσίμου κάθε κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το FuelEX® είναι προϊόν Αμερικάνικης τεχνολογίας με 10 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.
 2. Πως η συσκευή FuelEX® εξοικονομεί καύσιμα;
  Η εξοικονόμηση καυσίμων επιτυγχάνεται με την μετατροπή του παραϋδρογόνου σε ορθοϋδρογόνο από την μαγνητική διέγερση του καυσίμου. Με λίγα λόγια έχουμε αύξηση της κίνησης των μορίων υδρογόνου και κατά συνέπεια την δραματική αύξηση της αποδοτικότητας του καυσίμου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς για να πετύχετε αυτη την περίπλοκη διαδικασία, είναι να τοποθετήσετε το
  FuelEX® στο σωληνάκι παροχής καυσίμου. Τόσο απλά.
 3. Αξίζει η αγορά του; Πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω;
  Ας μιλήσουμε με αριθμούς. Έστω το ότι ο μηνιαίος σας λογαριασμός σε καύσιμα, ανέρχεται περίπου στα 200 ευρώ τον μήνα, πράγμα που σημαίνει οτι τον χρόνο ξοδεύετε σε καύσιμα περίπου
  2.400 ευρώ μόνο για το αμάξι σας. Με το FuelEX®, θα ξοδεύετε τα 2/3 αυτού του ποσού, πράγμα που σημαίνει ότι εξοικονομείτε περίπου 800 ευρώ, και σε μακροχρόνια βάση, δηλαδή στα 10 χρόνια, το καθαρό κέρδος σας ανέρχεται στα 8000 ευρώ, ένα αξιοσέβαστο ποσό το οποίο θα το πληρώνατε χωρίς λόγο! Ακόμα περισσότερο, παραπάνω αναφέρουμε μόνο τα πάγια έξοδα για το αμάξι σας. Υπολογίστε τι άλλο ξοδεύετε σε καύσιμα για τις υπόλοιπες μηχανές εσωτερικής καύσης που διαθέτεται, από τον λέβητα μέχρι και κάποια μηχανή του γκαζόν.
 4. Και γιατί να μην πάρω 2 μαγνήτες και να το φτιάξω μόνος μου?
  Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο. Το
  FuelEX®, εκτός από την ειδική επεξεργασία που χρειάστηκε για να συναρμολογηθεί, αποτελείται από 2 υπερμαγνήτες, κάνοντας το προϊόν μας μοναδικό και 10πλάσιο σε απόδοση από τα ανταγωνιστικά προϊόντα.
 5. Εχω αμάξι μεγάλου κυβισμού. Πόσες συσκευές χρειάζομαι;
  Η αναλογία είναι μία συσκευή
  FuelEX® ανά 2200 κυβικά εκατοστά. Η τοποθέτηση τους είναι το ίδιο απλή με την μία συσκευή. Απλά τις βάζετε στην σειρά, την μία πίσω από την άλλη στο σωληνάκι τροφοδοσίας καυσίμου πρίν τον κινητήρα ή τα μπέκ.
 6. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στη χρήση του FuelEX®;
  Οχι. Το
  FuelEX® δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τα ηλεκτρικά ή τα μηχανικά μέρη του κινητήρα σας καθώς δεν επεμβαίνουμε σε αυτά κατά την τοποθέτηση του ή την λειτουργία του. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος στην χρήση του και σε καμία των περιπτώσεων δεν αναιρεί την εγγύηση του οχήματος σας
 7. Πώς χρησιμοποιείται το FuelEX®;
  Απλά τοποθετήστε τα 2 κομμάτια του
  FuelEX® γύρω από τον σωλήνα τροφοδοσίας βενζίνης, μετά το φίλτρο, έτσι ώστε να το αγκαλιάζει, και όσο πιο κοντά γίνεται στον κινητήρα ή τα μπέκ. Ενώστε τα δύο μέρη με τα πλαστικά καλώδια-σφιγκτήρες που περιέχονται στην συσκευασία και δείτε τα αποτελέσματα της λειτουργίας του απο τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.
 8. Μήπως είναι η χρήση του FuelEX® παράνομη;
  Σε καμία περίπτωση. Το
  FuelEX® είναι μία απόλυτα νόμιμη συσκευή όπως για παράδειγμα ένα GPS. Είναι απλά ένα πρόσθετο.
 9. Σε ποια αρχή λειτουργίας στηρίζεται το FuelEX®;
  Η αρχή λειτουργίας του
  FuelEX® είναι η βέλτιστη καύση μείγματος. Έρευνες πετρελαιοχημικών έχουν αποδείξει οτι η υγρή καύσιμη ύλη είναι 100% ενεργή μόνο κατά την παραγωγή της. Μετά απο λίγη ώρα, ένα μεγάλο μέρος του καυσίμου παύει να είναι ενεργό, ρίχνοντας την απόδοση του καυσίμου στο 70% - 80%. Με το FuelEX® στο σωληνάκι παροχής καυσίμου, η καύσιμη ύλη περνώντας μέσα από την ειδική μαγνητική έλξη που παράγει η συσκευή, επανενεργοποιείται σχεδόν στο 100%. Φυσική συνέπεια αυτής της διεργασίας είναι η μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και η αύξηση της αποδοτικότητας και του ορίου ζωής του κινητήρα σας. Οικονομία και μεγαλύτερη απόδοση, ταυτόχρονα, με μόνο μία συσκευή.
 10. Είναι απαραίτητη η βοήθεια ενός ειδικού για την συσκευή FuelEX®;
  Η συσκευή
  FuelEX® είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε η τοποθέτηση της να είναι απλούστατη και να γίνεται μέσα σε ένα λεπτό. Εάν δεν γνωρίζεται ποιο ακριβώς είναι το σωληνάκι παροχής καυσίμου του κινητήρα σας, μπορείτε να πάτε σε οποιοδήποτε συνεργείο για να σας δείξουν ποιο είναι ή να σας το τοποθετήσουν.
 11. Πού αλλού μπορώ να το χρησιμοποιήσω?
  Το
  FuelEX® κάνει για οποιαδήποτε μηχανή εσωτερικής καύσης, όπως αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, λέβητες, τράκτορες, τροχόσπιτα, βαρέα οχήματα, γεννήτριες, χορτοκοπτικές μηχανές, λεωφορεία, πούλμαν και άλλα.
 12. Το αυτοκίνητο μου είναι καινούργιας τεχνολογίας. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω?
  Φυσικά και μπορείτε. Το
  FuelEX® δεν κάνει διαχωρισμό σε παλιά και νέα τεχνολογία. Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε μηχανή εσωτερικής καύσης.
 13. Για πόσα χρόνια λειτουργεί το FuelEX®?
  Βάση της τεχνολογίας και των υλικών που χρησιμοποιεί, το
  FuelEX® αποδίδει τα μέγιστα για τουλάχιστον 20 χρόνια. Υπολογίστε πόσες χιλιάδες ευρώ θα έχετε εξοικονομήσει ξοδεύοντας σήμερα μόνο 59 ευρώ.

Εντυπώσεις

Το FuelEX® είναι δοκιμασμένο από χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα, απο ιδιώτες μέχρι τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες με στόλους οχημάτων όπως η Αμάλθεια Α.Ε.Β.Ε, ο όμιλος εταιριών Foodrinco Α.Ε, και πολλοί άλλοι. Εννιά στους δέκα πελάτες μας που έχουν χρησιμοποιήσει το FuelEX® το πρότειναν και στους φίλους τους. Αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ποιότητας και της αποδοτικότητας του.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κάποιες απόψεις διαφόρων πελατών μας σχετικά με το FuelEX®. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για τον χρόνο σας.

Σχόλια

Δ.Θ
2010-11-08 10:51
ΣΤΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΙΝ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΗΤΑΝ 16 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 10 ΛΙΤΡΑ!!!!!!!!!!!!! 6 ΛΙΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. (ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΜΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ)
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Α
2010-11-07 19:12
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ 2 ΙΧ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΠΙΘΑΝΟ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΡΟΠΗ ΤΩΝ ΙΧ ΜΟΥ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 5-10 ΚΜ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ
σαραφης γιωργος
2010-10-29 18:26
επιτελους.πρωτη φορα η διαφημιση ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.σαν να καιει βενζινη.τελεια καυση.θα το δωσω σε φιλους με εγγυηση δικη μου.σας ευχαριστω.δε σας γνωριζω...
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ
2010-10-25 14:07
ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΛΑΛΩ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟΝ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑΝ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ 1998 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΓΛΙΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΤΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ 8%(ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ) .
gerorge
2010-10-24 23:32
καλησπερα.τιν διαφορα που ειδα ειναι περιπου 25-30 χιλομετρα παραπανω στα 20 ευρω βενζινας.στο γεμισμα 70 με 100 χιλιομετρα παραπανω.μια χαρα!!!ΣΟΥΠΕΡ!!!
βασιλιου γιωργος (εδεσα)
2010-10-22 22:39
ευχαριστω πολυ ,μ γλειτονετε το ετοσ στα 3 αμαχια τησ επηχιρισης 2000 ευρο το συστηνο 100%
nikos raptis
2010-10-19 09:56
Paidia doulevei pragmatika!!!


to sistino 100%!
ΘΕΜΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ
2010-10-14 20:50
ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΑΧΙΣΩΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
2010-10-12 20:37
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ
GEORGIOY LAZAROS
2010-10-08 19:47
PAIDIA TO PROION KANEI FOVERI DOYLIA
larisa paylos
2010-10-07 18:56
to proion einai teleio wntos 20% oikonomia sto aytokinhto, thelw na me enimerosete an eisaste kai kyriakh anoixta. eyxaristw poly ston antiprosopw. stilte moy sto thlefonw moy (larisa-- paylos darras)
κωσταντινος χανια
2010-10-07 10:22
κε. ΤΑΤΟΛΑ το προιν δουλευη ,αρκετα καλα, εγω το χτησιμοποι'ι'σα σε γενιτρεια 14 καβεα (ροβιν μασταρ) και η οικομια ξεπερασε το 15% . σε σταθερες στροφες και με ειδια μηχανιματα σε λειουργεια ,με καυσιμο (10 λιτρ) μου κρατισε 1' ωρα και 6 λεπτα, μετα την χρηση του προιοντως (FUEL XX) ειχα με (10 λιτρ) μετριμενο ακριβες καυσιμο, ειχα με ειδιες συνδικες 1' ωρα και 23 λεπτα αποδοσης, δηλαδη 17 λεπτα κερδος--οικονομια. κε. ΤΑΤΟΛΑ ειμαι 100% ευχαριστημενος απο το προιον , και ο θεος να σας εχει καλα ,να μπορεσετε να βοηθισετε στην ανελε'ι'τη κουρσα τιμης στα καυσιμα την χωρας, χιλια ευχαριστω κε,ΤΑΤΟΛΑ. θα παραγιλο 6-7 κοματια για τους δικους μ ανθρωπους και συγγενης ,απο των ιδικεφμενο αντιπροσοπο συνεργασιας σας ,στην πολυ μας. ευχαριστω.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟ
2010-10-07 10:20
ευχαριστω πολυ με σωσατε
λευτερης χανια
2010-10-05 22:14
το προιον ειναι τελειο, εχω 20% κερδος στο γκολφακι μ (2000)κυβικα (gti) (208 ps) και 20% περισοτερα χιλιομετρα. κυριε ΤΑΤΟΛΑ συχαριτειρια. εισαστε η λυση στη κρυση. εβγαζα με 50λιτρα 470--490 χιλιομετρα τωρα βγαζω 540--560. και απιθανη ροπη στο μοτερ, και αλαχξε και ο θοριβος, θα παρω κιαλα κοματια για τους φιλους και συγενης μου. αααααααα και ειχα προμιθεφτη και 2 απο τα ανταγονιστηκα σας προιοντα και δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα, χιλια ευχαριστω κυ. ΤΑΤΟΛΑ . θα παρω και για τους καφτηρες, θα σας τηλεφωνισο μωλις γυρισο απο ταξιδη, ευχαριστω και παλι κυ. ΤΑΤΟΛΑ.
PETROS SERRES
2010-10-05 18:39
ΕΧΩ ΠΡΟΘΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ
Παναγιώτης Φλώρινα
2010-10-04 23:25
Αγαπητέ Κε. Τατόλα,
Έχω καταενθουσιαστεί με το προϊόν αφού μετά την εφαρμογή του στο αυτοκίνητό μου (Opel Zafira 2000cc diesel) βγάζω 850km με 55lit πετρέλαιο!!!!. Στις επόμενες μέρες θα παραγγείλω αρκετά κομμάτια για τους καυστήρες θέρμανσης για μένα και για τους φίλους μου.
ΓΙΑΝΝΗΣ.ΠΑΤΡΑ.
2010-09-15 15:27
ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΚΑΥΤΗΡΑ.
ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
2010-09-14 14:07
ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΕΣΤΑΡΙΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ 1100 CC ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΖΕΡΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 15 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 160 ΕΩΣ 180 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ FUELXΧ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Ο ΗΧΟΣ . Η ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 220 ΕΩΣ 240 ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΜΙΣΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 6.00 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 2000 CC
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΑ ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ 400 ΜΕ 450 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ FUELXΧ ΞΕΠΕΡΑΣΑ TA 600 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ .ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Ράπτης Γιώργος
2010-09-08 12:23
Γεια σας! Δεν ημουν δυσπιστος με το προϊον, αλλα φαινεται δεν εκανα στην αρχη καλα τιςμετρησεις. Αφου λοιπον, ειδα τη διαφορα ανα λιτρα στα 100ΚΜ, σας λεω οτι μειωθηκε τουλαχιστον κατα 1,5 λιτρα στα 100ΚΜ. Αυτο σημαινει οτι με γεμισμα ρεζερβουαρ 40-42 λιτρα στο POLO που εχω, κερδιζω 10 Ευρω. Το θεωρω σημαντικη οικονομια μιας και 2 φορες την εβδομαδα φουλαρω. Επειδη το οχημα μου ειναι εκπαιδευτικο, βλεπω οτι με την συσκευη, βγαζω τουλαχιστον 80 χλμ επιπλεον με ολο το ρεζερβουαρ σε μαθηματα οδηγησης! Οποτε, πολυ καλο θα ελεγα. Θα κοιταξω πλεον να κανω και μετρηση στο καυστηρα καλοριφερ. Αν εχετε καποια στατιστικα, θα ηθελα να τα μαθω. Ευχαριστω πολυ!
patras kostas
2010-09-01 10:52
paidia exw ena c2vts citroen exei diafora sthn oikonomia kausimou alla ekei pou exw dei diafora einai stis epidoseis tou autokinhtou mou eida diafora sthn roph sigoura paizei rolo kai h poiothta venzinhs alla to dokimasa kai prin egw emeina euxaristhmenos na se kala file mou. tha sou paraw ki alla gia filous. kostas apo nigrita serrwn
Ανδρ. Παναγοπουλος, Πυργος
2010-08-05 20:20
Εχω βαλει το Fuelxx στο αυτοκινητο μου και εχω κανει περιπου 6000 χιλιομετρα σε καθε γεμισμα κανω περισοτερα 150 χιλιομετρα στη διαδρομη Πυργος Αθηνα με 100-120 χιλ/ωρα μαρκα αυτοκινητου FORD FIESTA
ΚΟΡΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2010-06-12 08:21
ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΑ FUELEXX ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10.00πμ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60-70 ΧΛΜ/ΓΕΜΙΣΜΑ. ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΧΛΜ ΓΕΜΙΣΜΑ ΜΕ TOYOTA avensis 1,6. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΚΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟΣΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΩΤΕΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
makris iwannis
2010-05-08 14:59
exw kanei kai egw agora toy sygkekrimenoy prointos kai exw meinei arkata ikanopoioimenos,kathws loipon milousa se filoys gia thn sygkekrimeni agora siniditopoiisa ayksimenw endiaferon, bebaia tygxane ina eimai teleiofitoe i.e.k mixanologias sthn thessaloniki me proipiresia se synergeia kai katafera na peiso panw apo 25 atoma na kanoun thn idia agora twra pou teleiwsa me to stratiwtiko moy tha ithela poly na gino synergaths sas parte to mail ayto sobara kai epikoinoneistai mazi moy protimo thlefwnika mias kai den exw arketo xrono gia internet
ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤ.
2010-04-27 01:11
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.ΤΟ CURIER NA MOY ΤΗΛ/ΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
alexander
2010-04-03 21:37
EIXA KANI 460 XILIOMETRA XORIS TO FUELXX FUEL ECONOMY KAI ME AUTO EKANA APO TIN PROTI BDOMADA 560 XILIOMETRA.TELIKA PRAGMATIKA DOULEBI... MPRABO GI A TIN KALI DOULIA...FELO NA MAFO AN TO SFIKSO PARAPANO FA EXO PARAPANO EIKONOMIA? ALLA DEN PERIMENA APO TIN PROTI BDOMADA NA DO DIAFORA ALLA TELIKA EXEI APOTELESMA.
intzirtzis ilias
2010-03-23 06:49
kurie tatola ego emeina poli euxaristimenos me to fuel exx me to pou to topothetisa exo oikonomia 20% metrisa ta xiliometra pou ekana prin kai meta kai ontos kanei douleia pisteuo pos to 30%tha to piaso sigoura eidi exo kanei 600 xlm.sinxaritiria den exei kamia sxesi me kati paromoia pou kukloforoun na fantasteite otan to pira me koroideuane,ego pantos tha to sistiso anepifilakta........
Ανδρέας Αγιώτης
2010-02-28 03:15
Χρησιμοποιώ το FuelEXX εδώ και 2000 χλμ και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως τα αποτελέσματα είναι εμφανή!! Έχω ένα σχετικά οικονομικό πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο που σε διαδρομή Εθνικής οδού με ταχύτητα 120χλμ έκαιγε περίπου 5,5Λ/100. Μετά από την χρήση του FuelEXX με ταχύτητα 140χλμ έκαψε 5,2Λ/100. Πιο κάτω κι από την ελάχιστη κατανάλωση που δίνει η εταιρία. Αν λάβουμε υπόψη και τη νοθεία που κάνουν τα καλά παιδιά που ζουν εις βάρος μας μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή προσωρινή λύση για το περιβάλλον και την τσέπη μας μέχρι να πάρουμε ένα ακόμα πιο οικονομικό στη χρήση αυτοκίνητο. Το έχει πάρει ήδη ένας φίλος μου και θα το πάρουν κι άλλοι!! Να στε κάλα κι αν θέλετε χρησιμοποιήστε αυτή την κρητική για σκοπούς προώθησης! Θα χαρώ αν βοηθήσει έστω κι έναν να μειώσει τα καυσαέρια του!
ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ
2010-02-04 23:40
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ: ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 100χλμ. 12-13Ε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ 10,5-11,20Ε, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
Φάκας Πέτρος
2010-01-24 09:53
Καλημέρα.Έχω προμηθευτεί το προιόν και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί.Κάνω περίπου 1000 χλμ την εβδομάδα λόγω δουλειάς και η εξοικονόμηση καυσίμου ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή παρότι το αυτοκίνητό μου είναι καινούριο.Θα ήθελα να μου στείλετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συνεργασίας για την προώθηση του προιόντος στο email σας .Ελπίζω να έχω νέα σας σύντομα.Σας ευχαριστώ πολύ.